nedeľa 19. februára 2017

Vianočné trendy 2017

Vianočné módne trendy na sezónu 2017.

Určite aj Vás zaujíma aké budú nové trendy na novú vianočný sezónu.
My ako predajcovia vianočného tovaru sme tiež netrpezlivý aké nové trendy Nás čakajú v novej vianočnej sezóne. Na rozdiel od zákazníkov ktorý sa o nových trendoch dozvedia krátko pred vianočnou sezónou či už z médií alebo priamo z vianočných predajní k nám sa vianočná ponuke dostane oveľa skôr a to ihneď po Vianočných sviatkoch nakoľko s výrobou vianočného sortimentu sa začína ihneď po skončení Vianoc  a tieto produkty sú nám predajcom odprezentované na mnohých kontraktačných stretnutiach v dostatočnom predstihu. Tieto vianočné trendy však netvoria výrobcovia ale samotný predajcovia a taktiež zákazníci. Výrobcovia na týchto kontraktačných stretnutiach dôkladne preverujú aké produkty sa dobre predávajú, aké sú na ústupe a čo nové by mohlo zákazníka zaujať. Nie je však pravidlom že výrobca úplne ustúpi od výroby už dlhodobo predávaného sortimentu, skôr prechádzajú určitou materiálovou alebo farebnou  modernizáciou. Čo sa týka farieb tak dlhodobo sme boli zvyknutý na klasickú červenú, zlatú a striebornú ktorá určite s trhu nezmizne. Samozrejme aj sklo teda fúkané ozdoby boli na ústupe a nahrádzali ich čiastočne plastové náhrady ale trend fúkaných gúľ je späť a v oveľa krajšej forme ktorá stále tvorí podstatnú časť čara Vianoc.
Nástup nových moderných retro drevených ozdôb bude určite pokračovať aj v novej sezóne ale omnoho farebnejšej škále aby sa prispôsobili nástupu nových farebných trendov. Samozrejme fialová, ružová, biela a tyrkysová si bude chcieť v našich srdciach udržať  svoje miesto ale už je určený nový trend farieb a niečo bude musieť ustúpiť. Veľkým trendom bola je a bude určite biela farba ktorá bude u bielych a zasnežených vianočných stromčekoch tvoriť základ  ku všetkým  moderným a ostatným vianočným farbám ako sú prírodné drevené motívy, klasické lesklé farby ako červená a zlatá alebo fialová a ružová ale určite bude IN nový nastupujúci trend púdrových farieb v jemných odtieňoch ružovej, krémovej a zelenkavej. A netreba zabudnúť aj na trend ktorý sa zatiaľ u nás moc nepresadil a to trend výrazných jarných farieb ako zelená, oranžová a žltá.
Tento nový púdrový trend pastelových farieb sa určite presadí ako u zdobení vianočných stromčekoch, tak aj výrazne v celkovom dekorovaní vianočných doplnkov.Tak teda trend pre nasledujúce Vianoce sa bude niesť v jemnom tóne bledých farieb v bielom základe a aj v rôznych kombináciach už zabehnutých trendov.
3D stromček - Vianočné stromčeky

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára