streda 1. februára 2017

PREČO ODPORÚČAME STROMČEK S VÝŠKOU 220 CM A VIAC?


Pôsobia reálne a dominantne a aj na predajni vykladáme zásadne stromčeky s výškou 220 cm. V ponuke však máme aj stromčeky s výškou 180 cm ale odporúčame ich len do malých bytov alebo detských izieb. Všetky stromčeky sú ukončené špicom teda poslednou vetvičkou ktorá má cca 10 až 20 cm u našich stromčekoch ale stretol som sa aj s vetvičkou ktorá mala neuveriteľných 30 cm a stáva sa že sa zákazníci začnú premeriavať  a overovať výšku stromčeka.
Je síce lacnejší ale len o 10 až 20€ a to že máte v byte málo miesta je pravda ale v šírke medzi 220 cm stromčekom je rozdiel len 10 až 15 cm a vo výške 40 cm a myslím že tých 10 cm sa niekde nájde aby ste si mohli užiť bohaté Vianoce..
Zákazníci však bývajú často sklamaný a stromček dávajú na rôzne stolčeky aby stromček v miestnosti ukázal a aby sa zaň nehanbili. Možnou alternatívou sú stromčeky na drevených pníkoch ktoré u nás majú výšku 210 cm a šírku len 110 cm. Pník má 50 cm a je v ňom osadený 160 cm stromček.
Iné je keď máte rodinný dom kde v pohode umiestnite aj stromček trojmetrový ale ťažko naň dočiahnete lebo aj z rebríka je to problém keď je široký 150 cm teda k stredu vrcholu cca 75 cm a preto 250 cm stromček je naozaj najlepšie riešenie ak máte dostatok miesta a na stromček sa zmestí všetko čo momentálne moderný trh ponúka. Všetky tie pekné fotky ktoré vás lákajú kúpiť si nový vianočný stromček budete robiť aj vy len sa treba správne rozhodnúť
a nájsť v dome dočasne dostatočný priestor na poriadne vysoký stromček.
Budete sa každý rok na výzdobu tešiť a určite ho budete mať vyložený už od adventu a fotky budete zverejňovať na Facebook už začiatkom Decembra.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára